Ποιοι είμαστε...

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του ΚΥΚΛΟΥ!

Η παρουσία μας στο διαδίκτυο αποσκοπεί στην ευρύτερη δυνατή διάδοση της πληροφόρησης που σχετίζεται με την προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων και των συνεργασιών του ΚΥΚΛΟΥ στην πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Ο ΚΥΚΛΟΣ με ιστορία ήδη τεσσάρων και πλέον δεκαετιών δραστηριοποιείται ως μια εθελοντική πρωτοβουλία Ελλήνων που ζουν στο Βέλγιο με σκοπό την προβολή της ελληνικότητας μέσα από τον σχεδιασμό και την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγου και τέχνης, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις, προβολές κινηματογράφου, μουσικές εκδηλώσεις κλπ. που έχουν μια κάποια διατομή με τον Ελληνικό πολιτισμό, την Ελλάδα και την επικαιρότητά της τόσο στην τοπική όσο και στην ευρωπαϊκή της διάσταση.

Επισκεφτείτε την σελίδα Πρόγραμμα για μια πρώτη ιδέα των όσων οργανώνουμε!

Πιο συγκεκριμένα για τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα του ΚΥΚΛΟΥ:

Η εκλογική διαδικασία στις 11 Μαρτίου 2023 ανέδειξε νέο ΔΣ, με επτά (7) μέλη τα οποία συγκροτήθηκαν σε σώμα:

Μιχάλης Κρητικός, Πρόεδρος, Μαρία Πατακιά, Γραμματέας, Κωστής Γεραρής, Ταμίας, Ηλίας Σωτήρχος, Νίκος Στόγιος και τα νέα μας μέλη, Γιώργος Χαντζής και Πάνος Γουργιώτης.

Το καταστατικό του ΚΥΚΛΟΥ - Cercle Hellénique des Etudes Modernes asbl.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές μελών γράψτε μας στο ellinikoskyklosbrussels@gmail.com

Όπου και εάν κατοικείτε, σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι περιπλάνησης στη διαχρονική μαγεία του ανθρώπινου πολιτισμού και στην πολύτιμη κληρονομιά μας που είναι μέρος του, στο διαρκές παρόν της και στη δημιουργική πορεία της στο μέλλον!

Συνδρομές