Ελληνικοί φορείς Βελγίου - Συνεισφορά για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ

ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Βρυξέλλες, 6 Απριλίου 2020

Οι Ελληνικοί Φορείς με βάση τις Βρυξέλλες καλούν τους Έλληνες του Βελγίου να συνδράμουν οικονομικά την πατρίδα μας στον αγώνα της κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα χρήματα θα διατεθούν στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ για την αγορά απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού (πιεσόμετρα, αναπνευστήρες, υπέρηχους κλπ). Σχετική συνεννόηση έχει ήδη γίνει με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Οι Ελληνικοί Φορείς, όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκες (πχ. πυρκαγιές στο Μάτι) με βάση τον θεσμικό τους ρόλο και την εμπειρία συνεργασίας και συντονισμού, σύσσωμοι αποφάσισαν να συμπαρασταθούν έμπρακτα στην χώρα μας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει ηρωική και άνιση μάχη με την πανδημία σε δύσκολες συνθήκες και στους συμπατριώτες μας που δίνουν προσωπικές μάχες επιβίωσης, πολλές φορές απομονωμένοι από τις οικογένειές τους, στα νοσοκομεία της χώρας.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε στην κοινή μας προσπάθεια, που θέλει την συμμετοχή όλων, ανεξαρτήτου χρηματικής δυνατότητας.

Οι Ελληνικοί Φορείς θα συνεχίσουν και στο μέλλον τις κοινές τους δράσεις τόσο στην Ελλάδα , όσο και στο Βέλγιο, δεδομένου ότι η κρίση του κορωνοϊού έχει δραματικές επιπτώσεις σε ανθρώπινες ζωές και στην οικονομική και κοινωνική ζωή και στις δύο χώρες.

Προθεσμία καταβολής οικονομικής ενίσχυσης 26 Απριλίου 2020

Όνομα Κατόχου Λογαριασμού: COMMUNAUTE HELLENIQUE DE BRUXELLES

Αριθμός Λογαριασμού ΒΕ73 3100 8330 1060

Με την ένδειξη : COVID19 EVAGGELISMOS

Ακολοθούν οι φορείς που συμμετέχουν:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

ΑΛΛΗΛΟΝnet

A DISCOVERING NETWORK

12 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΣΕΥΔΟ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ