Ο ΚΥΚΛΟΣ παρουσιάζει την ταινία «Το Γάλα» του Γιώργου Σιούγα

27/01/2013 - 17:00
θέατρο de lijsterbes, Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem

--> ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ο ΚΥΚΛΟΣ παρουσιάζει τη δραματική ταινία του Γιώργου Σιούγα "Το Γάλα" βασισμένη στη θεατρική επιτυχία του Βασίλη Κατσικονούρη που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για 5 συνεχείς σεζόν στην Αθήνα.

Η ταινία διαπραγματεύεται την ιστορία της Ρήνας (45 ετών) και των δύο γιων της, Αντώνη (25 ετών) και Λευτέρη (23 ετών). Έχοντας μεταναστεύσει εδώ και χρόνια από την Τιφλίδα, ο Αντώνης, φιλόδοξος και πρόθυμος να ανελιχθεί κοινωνικά και να γυρίσει την πλάτη στις ρίζες του, διατηρεί σχέση με την κόρη του αφεντικού του, την οποία και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο Λευτέρης αναζητά την αγάπη του αδερφού του μέσα από το ξεχασμένο παρελθόν τους, ο Αντώνης προσπαθεί να ξεπεράσει τις ενοχές του απέναντι στον Λευτέρη, ενώ διαχειρίζεται τις συνέπειες της αυταπάρνησης, και η Ρήνα, ζώντας τον καθημερινό φόβο, βρίσκεται στη μέση προσπαθώντας να τους φέρει κοντά...

"Πατρίδα", "Μητέρα" και "Αγάπη", αναμοχλεύονται μέσα από αρχέτυπες δυναμικές μιας οικογένειας από την Τυφλίδα στην Ελλάδα του σήμερα.

Οι φίλοι του ΚΥΚΛΟΥ στο Facebook μπορούν να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής στη σελίδα της εκδήλωσης στο FB.

Η ταινία της θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με φίλους του ΚΥΚΛΟΥ που δραστηριοπιούνται στο χώρο του θεάτρου.

Event type: