Επικοινωνούμε

Σύντομος απολογισμός Μάρτιος 2019 - Μάρτιος 2023

*** Το απερχόμενο και το νέο ΔΣ του ΚΥΚΛΟΥ, στην Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών την ημέρα των εκλογών (11.03.2023), από αριστερά, Νίκος Στόγιος, Κωστής Γεραρής, Μιχάλης Κρητικός, 'Αντα Σωτηροπούλου, Βασίλης Ντανίλωφ, Ελένη Τσερέπα-Lecombe, Μαρία Πατακιά, Γιώργος Χαντζής***

Φίλοι και μέλη του ΚΥΚΛΟΥ,

εκ μέρους του απερχόμενου ΔΣ αλλά και εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη και τους φίλους του ΚΥΚΛΟΥ που είναι σήμερα εδώ!

Εκλογές 2023 για νέο ΔΣ στον ΚΥΚΛΟ!

Φίλοι και μέλη του ΚΥΚΛΟΥ

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΚΛΟΥ σας καλεί στην απολογιστική συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ που θα γίνουν το

Σάββατο 11/3, 13:00 - 15:00, στην Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών, rue de Suède 37, 1060, Bruxelles

O ΚΥΚΛΟΣ συνεχίζει την πορεία του και ζητά τη συμβολή σας, με την παρουσία σας, με ιδέες και προτάσεις αλλά και νέες υποψηφιότητες για ενεργό συμμετοχή.

Blue Skies με τον ΚΥΚΛΟ! Τηλε-συναντήσεις εν μέσω πανδημίας!

Στα μέσα Μαρτίου του 2020 βρεθήκαμε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη συνθήκη, αυτή της πανδημίας.

Μια συνθήκη που μας επέβαλε απότομα απαγορεύσεις στην φυσική επαφή ενώ παράλληλα μας έκανε να αναζητήσουμε διέξοδο στην ψηφιακή επικοινωνία ως αντικατάστατο της χαμένης συμβατικής επικοινωνίας στην οποία βασίζαμε τις δρατηριότητες του ΚΥΚΛΟΥ ως τότε.

Ξεπέρασε τις 21 χιλ. ευρώ η συνεισφορά των Ελληνικών Φορέων Βελγίου!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 21.000 ΕΥΡΩ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Βρυξέλλες, 6 Μαΐου 2020

Ελληνικοί φορείς Βελγίου - Συνεισφορά για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ

ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Βρυξέλλες, 6 Απριλίου 2020

Οι Ελληνικοί Φορείς με βάση τις Βρυξέλλες καλούν τους Έλληνες του Βελγίου να συνδράμουν οικονομικά την πατρίδα μας στον αγώνα της κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα χρήματα θα διατεθούν στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ για την αγορά απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού (πιεσόμετρα, αναπνευστήρες, υπέρηχους κλπ). Σχετική συνεννόηση έχει ήδη γίνει με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Pages