Εκλογές στον ΚΥΚΛΟ για το νέο Δ.Σ, 12/10, 15:00, Kraainem

Φίλες και φίλοι του ΚΥΚΛΟΥ,

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι, στο θέατρο de lijsterbes, Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem, θα διεξαχθεί η εκλογο-απολογιστική συνέλευση του ΚΥΚΛΟΥ για τον απολογισμό της θητείας του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) και για την εκλογή του νέου Δ.Σ.

Οι φίλοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους για το 2014, πράγμα που θα μπορούν να κάνουν και επί τόπου την ημέρα της συνέλευσης.

Καλούμε τους φίλους που επιθυμούν να μετέχουν ενεργά στην ομάδα του ΚΥΚΛΟΥ, δίνοντας χρόνο και μεράκι για το σχεδιασμό και την οργάνωση των εκδηλώσεων, να δηλώσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ έως και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: ellinikoskyklosbrussels@gmail.com

Ακόμη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6 και μισή, στον ίδιο χώρο, ετοιμάζουμε προβολή ταινίας, παρουσία συντελεστών για συζήτηση. Περισσότερες πληροφορίες για την προβολή θα ακολουθήσουν μόλις το πρόγραμμα επιβεβαιωθεί.

Σας περιμένουμε!

Από το απερχόμενο Δ.Σ

Image source: psicologiayelser.blogspot.com