Εκλογές 2019 - Το ΔΣ του ΚΥΚΛΟΥ!

Μέλη και φίλοι του ΚΥΚΛΟΥ

Μετά τις εκλογές στις 28/3/2019 η ομάδα μας συνεχίζει με την ακόλουθη σύνθεση:

ο Βασίλης Μάγνης, η Άντα Σωτηροπούλου, η Ελένη Τσερέπα-Lacombe που θα ασχοληθεί με τα μέλη και τις εγγραφές, ο Μιχάλης Κρητικός με την επικοινωνία και τις επαφές, ο ταμίας μας Κωστής Γεραρής, η Μαρία Πατακιά, γραμματέας και ο Βασίλης Ντανίλωφ, πρόεδρος.

Η πρόθεσή μας είναι η ζωντανή γνωριμία με τον κόσμο του πολιτισμού αλλά και του στοχασμού στη σύγχρονη ελληνική σκηνή, λογοτέχνες, ποιητές, μελετητές, ακαδημαϊκοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, με τις απόψεις και το έργο τους, αλλά και με πολιτιστικά δρώμενα κυρίως θέατρο και σινεμά. Μας ενδιαφέρει να προσεγγίσουμε την ευρύτερη κοινότητα των Φιλελλήνων στις Βρυξέλλες αλλά και τη νέα γενιά Ελλήνων πού ήρθαν εδώ τα τελευταία χρόνια, με θέματα και εκδηλώσεις που να αντανακλούν σύγχρονες τάσεις και προβληματισμούς. Θέλουμε επίσης να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με φορείς και πρωτοβουλίες σύγχρονου ελληνικού ενδιαφέροντος στις Βρυξέλλες. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις από τα μέλη μας.

Παραδοσιακά η είσοδος στις εκδηλώσεις λόγου του ΚΥΚΛΟΥ είναι ελεύθερη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι η γνωριμία με τους ανθρώπους που καλούμε και με το έργο τους πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους. Η δυνατότητα αυτή είναι εφικτή χάρη στις συνδρομές των μελών μας.

Σας καλούμε να υποστηρίξετε το πρόγραμμα του ΚΥΚΛΟΥ με την ετησία συνδρομή 30 ευρώ στον λογαριασμό KBC, BE42 7390 1731 0154 BIC: KREDBEBB σημειώνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στην ειδοποίηση.

Για σχόλια, παρατηρήσεις προτάσεις μπορείτε να έρθετε σε επαφή είτε με κάποιον από εμάς είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΥΚΛΟΥ ellinikoskyklosbrussels@gmail.com

Πέρα από τον ιστότοπο του ΚΥΚΛΟΥ όπου διαβάζετε αυτές τις γραμμές, μας βρίσκετε επίσης στο Hellenic Circle Facebook αλλά και στην νέα μας εφαρμογή για κινητές συσκευές σμάρτφονς και τάμπλετς Hellenic Circle Brussels στο Google Play.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας για τις εκδηλώσεις του ΚΥΚΛΟΥ!

Το νέο ΔΣ

Βρυξέλλες 18/4/2019