ΚΥΚΛΟΣ προσεχώς...

Μέλη και φίλοι του ΚΥΚΛΟΥ,

με την λήξη της Ελληνικής Προεδρίας και την αρχή του καλοκαιριού ολοκληρώνεται η θητεία της τωρινής ομάδας του ΚΥΚΛΟΥ.

Ξεκινήσαμε το Μάρτιο του 2013 με προτεραιότητα να διευρύνουμε το φάσμα των εκδηλώσεών μας, να ανοιχτούμε σε συνεργασίες με τοπικούς φορείς, να υποστηρίξουμε την Προεδρία και πάνω απ' όλα να δούμε όλο και περισσότερους φίλους να τιμούν τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία τους.

Φτιάξαμε λοιπόν ένα διαφορετικό πρόγραμμα, φέραμε γνωστό -και λιγότερο γνωστό- κινηματογράφο, καλέσαμε διανοούμενους και τεχνοκράτες να μοιραστούν μαζί σας θέσεις και απόψεις, αγγίξαμε θέματα επικαιρότητας με αμεσότητα, φέραμε κοντά σας ευρωβουλευτές, είδαμε νέο ελληνικό θέατρο, συνεργαστήκαμε ενεργά με το BOZAR, την CINEMATEK και τον ΕΟΤ, συνταχθήκαμε με την Προεδρία. Δυναμώσαμε τα ηλεκτρονικά κανάλια της επικοινωνίας μας, φτιάξαμε ολοκαίνουργια ιστοσελίδα και αποπειραθήκαμε να καλύψουμε κάποιες σημαντικές εκδηλώσεις μας μέσα από τον νέο λογαριασμό του ΚΥΚΛΟΥ στο twitter, για τους φίλους που δεν μπορούσαν να είναι εκεί αλλά θα ήθελαν να πάρουν μια γεύση σε πραγματικό χρόνο.

Για μια ακόμη φορά ήταν ένα ωραίο ταξίδι που θέλουμε να πιστεύουμε πως μοιραστήκαμε μαζί την κάθε στάση! Σας ευχαριστούμε για αυτό και ήδη έχουμε στα σκαριά το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα.

Με δεδομένο το διάλειμμα του καλοκαιριού και τις προτεραιότητες της επιστροφής προγραμματίζουμε την εκλογο-απολογιστική μας συνέλευση στις αρχές Οκτωβρίου, θα ακολουθήσει ηλεκτρονική πρόσκληση όταν η ημερομηνία οριστικοποιηθεί.

Έως τότε, ευχόμαστε ένα δροσερό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους!