22-29/09: Ελληνική Εβδομάδα με Έλληνες Chefs στο Courtyard by Marriott Βrussels Hotel, από την Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών και το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ανοικτή πρόσκληση το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στην έναρξη της Ελληνικής Εβδομάδας με Έλληνες Chefs στο Courtyard by Marriott Βrussels Hotel, από την Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών και τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του παιδιού».

Την έναρξη θα τιμήσουν με την παρουσία τους:

O αξιότιμος πρέσβης της Ελλάδος στο Βέλγιο κος Πλάτων Αλέξης Xατζημιχάλης.

Ο κος Χρήστος Δουλκερίδης, Yπουργός Οικισμού στην τοπική κυβέρνηση των Βρυξελλών και Yφυπουργός της γαλλόφωνης μητροπολιτικής περιφερειακής κυβέρνησης των Βρυξελλών (COCOF) με αρμοδιότητα σε θέματα στέγασης, τουρισμού, παιδείας, προϋπολογισμού και πολιτικής προστασίας.

Ο πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά « Το Χαμόγελο του παιδιού», κος Κώστας Γιαννόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Παιδική προστασία στην Ελλάδα την εποχή της κρίσης».

Θα ακολουθήσει δείπνο με ελληνικό buffet προετοιμασμένο από Έλληνες Chefs, με ντόπια προϊόντα και ποτά, ατμόσφαιρα και ζωντανή μουσική, προς 28€/άτομο εκ των οποίων 2€ θα διατεθούν για την υποστήριξη των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

H Ελληνική Εβδομάδα στο Courtyard by Marriott Βrussels Hotel θα διαρκέσει απο τις 22 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες:
Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών, τηλ: +32 (0) 496 556 723
Ξενοδοχείο Courtyard by Marriott Βrussels Hotel
6, Avenue des Olympiades
1140 Evere
Tel:+32 (0)2 33 70 836